Lördag hela veckan lång

Ta en välbehövlig paus från vardagen och fyll på med ny energi. Här i underbara Hovs Hallar utanför Båstad räcker det att bara vara. Närheten till havet, det vackra naturreservatet och den lugna atmosfären. Njut av en skön promenad på vandringsleden, längs med stranden och ovanför klipporna. Efteråt bjuds på en skön stund i våra badtunnor under bar himmel. Kvällens trerättersmeny är en smakupplevelse med fokus på lokala råvaror och på morgonen väntar en riklig frukostbuffé.

En riktig drömnatt

Sov gott i något av våra nyrenoverade rum, de flesta med utsikt över land och hav.

Koppla av i vår nya lounge

Varför inte starta kvällen med en drink (alkoholfria alternativ finns) i vår nya lounge eller i “pub”-källaren med en öl och en omgång biljard.

Stilla eller bubblande bad

På Hovs Hallar finns det två gemensamma jacuzzibad och en badtunna utan bubbel. Alla är tillgängliga för alla gäster. Och alla har utsikt över hav och natur.

 

Unna dig en extra natt

Lägg till en extra natt i samband med ditt paket för endast 995 kr inkl frukost i dubbelrum mot land, i dubbelrum med havsutsikt +300 kr. Gäller endast i mån av plats och gå ej att kombinera med andra erbjudanden än våra paket.

Mycket att göra på Bjäre

Mellan Båstad och Torekov och Hovs Hallar och Grevie finns ett rikt och varierat utbud av kultur, natur och små och stora äventyr.

Välkommen till bords

Våra kockar utgår från Bjäres lokala råvaror till din frukost, lunch och middag.

Vardagslyx

Närheten till havet, det vackra naturreservatet och den lugna atmosfären ger dig nya krafter inför veckan som kommer.

Weekendlyx

Då Torekovs Warmbadhus har flyttat in hos oss kan vi nu erbjuda dig ett härligt paket.

Golfpaket

Hotell Hovs Hallar ligger strategiskt med korta avstånd till samtliga golfbanor.

 

Spapaket

Då Torekovs Warmbadhus har flyttat in hos oss kan vi nu erbjuda dig ett härligt paket.

Ge bort en bit av Hovs Hallar

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. I synnerhet på ett par sköna på Bjäre. Beställ ditt presentkort till Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Ditt presentkort skickas, enligt dina önskemål,  via e-post eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att köpa ditt presentkort.

Guidade utflykter på Bjärehalvön

Bjärehalvön i nordvästra Skåne har allt. Mötet mellan havet och Hallandsås skänker ständiga skönhetsupplevelser. Mat och kultur skapar njutningar av annat slag. Här finner du allt från ett mångtusenårigt landskap, det magiska Hovs Hallar – inspelningsplats för Ingemar Bergmans film “Det sjunde inseglet.” Klicka här för att läsa om vårt vandringspaket.
sv Svenska
X

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!