Starkare tillsammans

Inget svetsar samman ett team som ett avbrott i vardagen, annorlunda arbetsmiljö och gemensamma strapatser. Året runt kompletterar vi din konferens med lagom utmaningar; allt från vandringar längs Skåneleden till rapelling, kajakpaddling och golfturneringar. Efter en dag fylld med lek och allvar väntar bastun, badtunnan, en god middag och en skön natt.

Våga och vinn

 Tillsammans med Stora Blå ger det oss fantastiska förutsättningar för att skapa utvecklande och inspirerande teambuildingaktiviteter. I 20 år har vi samarbetat med Stora Blå och skapat många inspirerande teambuildingevent.

Karriärklättring?

En kllttringsexpedition (eller bouldering som det också kallas) ett ett bra sätt att lära sig lita på varandra. Klipporna i Hovs Hallar bjuder på lagom svårigheter och när du kommit upp kan vi hjälpa dig ner igen genom så kallad rapelling, d v s fira ner dig med hjälp av tack och taljor.

Kubbklubben

All teambuilding behöver inte vara äventyrlig, ibland räcker det med en tipspromenad eller lite kubbning  för att skapa samhörighet med lagom mycket konkurrens.

After work

Efter en hård dag i konferensrummet och naturen fortsätter kamratkänslan i vår mysiga lounge eller vår alldeles nya “pubkällare”. Kanske avrundat med ett dopp i badtunnan utomhus.

Ge bort en bit av Hovs Hallar

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. I synnerhet på ett par sköna på Bjäre. Beställ ditt presentkort till Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Ditt presentkort skickas, enligt dina önskemål,  via e-post eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att beställa presentkort.

Guidade utflykter på Bjärehalvön

Bjärehalvön i nordvästra Skåne har allt. Mötet mellan havet och Hallandsås skänker ständiga skönhetsupplevelser. Mat och kultur skapar njutningar av annat slag. Här finner du allt från ett mångtusenårigt landskap, det magiska Hovs Hallar – inspelningsplats för Ingemar Bergmans film “Det sjunde inseglet.” – till den hemliga platsen där John F Kennedy träffade sin svenska flickvän. Läs mer om alla utflykter på Bjäre.

Prenumerera på Hovs Hallars lunchmeny!

Gå med i vår lunchklubb. Få dagens meny i din e-post.

Välkommen till lunchen på Hovs Hallar!

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!