Skäm bort dig själv på Hovs Hallar

Nu kan vi stolt presentera samarbetet med Torekovs Warmbadhus. Då Torekovs Warmbadhus har flyttat in hos oss kan vi nu erbjuda dig ett härligt paket! Vi erbjuder spapaket med ankomst torsdag– lördag. Tillsammans med Torekovs Warmbadhus erbjuder vi det bästa av två världar. Lyxa till det och hitta den totala avkopplingen.

Upplev Bjärehalvöns spektakulära sceneri precis utanför dörren. Närheten till havet och den orörda naturen ger näring till kropp och själ. Njut av en skön behandling ,ta ett avkopplande bad i våra badtunnor under bar himmel eller slappna av en stund i vår bastu med havsutsikt. På kvällen bjuds det på en härlig trerättersmeny i vår restaurang, där vi tar det närodlade som en självklarhet. Morgonen därefter serveras en riklig frukostbuffé – ackompanjerad av en vidunderlig utsikt.

Välkommen till vårt nya spa

Vi på Torekovs Warmbadhus hälsar dig välkommen till Hovs Hallar.

Traditionellt tångbad

Njut av ett varmt bad bland tången från havet nedanför Hovs Hallar.

 

Njut av japansk massage

Här behandlas både kropp och själ och behandlingen kan vara allt från kraftfull, mjukt avslappnande till energigivande.

En riktig drömnatt

Sov gott i något av våra nyrenoverade rum, de flesta med utsikt över land och hav.

Koppla av i vår nya lounge

Varför inte starta kvällen med en drink (alkoholfria alternativ finns) i vår nya lounge eller i “pub”-källaren med en öl och en omgång biljard.

Stilla eller bubblande bad

På Hovs Hallar finns det två gemensamma jacuzzibad och en badtunna utan bubbel. Alla är tillgängliga för alla gäster. Och alla har utsikt över hav och natur.

 

Unna dig en extra natt

Lägg till en extra natt i samband med ditt paket för endast 995 kr inkl frukost i dubbelrum mot land, i dubbelrum med havsutsikt +300 kr. Gäller endast i mån av plats och gå ej att kombinera med andra erbjudanden än våra paket.

Mycket att göra på Bjäre

Mellan Båstad och Torekov och Hovs Hallar och Grevie finns ett rikt och varierat utbud av kultur, natur och små och stora äventyr.

Välkommen till bords

Våra kockar utgår från Bjäres lokala råvaror till din frukost, lunch och middag.

Vardagslyx

Närheten till havet, det vackra naturreservatet och den lugna atmosfären ger dig nya krafter inför veckan som kommer.

Weekendlyx

Då Torekovs Warmbadhus har flyttat in hos oss kan vi nu erbjuda dig ett härligt paket.

Golfpaket

Hotell Hovs Hallar ligger strategiskt med korta avstånd till samtliga golfbanor.

 

Spapaket

Då Torekovs Warmbadhus har flyttat in hos oss kan vi nu erbjuda dig ett härligt paket.

Ge bort en bit av Hovs Hallar

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. I synnerhet på ett par sköna på Bjäre. Beställ ditt presentkort till Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Ditt presentkort skickas, enligt dina önskemål,  via e-post eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att köpa ditt presentkort.

Guidade utflykter på Bjärehalvön

Bjärehalvön i nordvästra Skåne har allt. Mötet mellan havet och Hallandsås skänker ständiga skönhetsupplevelser. Mat och kultur skapar njutningar av annat slag. Här finner du allt från ett mångtusenårigt landskap, det magiska Hovs Hallar – inspelningsplats för Ingemar Bergmans film “Det sjunde inseglet.” Klicka här för att läsa om vårt vandringspaket.
sv Svenska
X

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!