Med solnedgång till efterrätt

BOKA BORD

Ett bord står och väntar vid Hallandsåsens sista utpost och rikta blicken ut mot havet och den obrutna horisonten. Här serveras havets och traktens olika läckerheter med grönsaker från egna odlingar, drygt fem hundra meter från vår jord till ditt bord. Varje dag serverar vi en smaklig lunch till smakligt pris., både före enstaka gäster som bussällskap. På kvällarna tar våra kockar ut svängarna lite till och vill du slå riktigt på stort låter du oss arrangera ett alldeles särskilt kalas. Självklart är du välkommen in för en kopp kaffe eller två, eller för ett häng i baren framåt kvällen. Till dina strövtåg ordnar vi gärna en picknick-korg fylld med traktens goda.

Dagens lunch

Varje vardag serverar vi lunch mellan klockan 11.30 – 14.30. På lördag och söndag serveras lunchen mellan klockan 12.00 – 15.00 och inkluderar dagens soppa, salladsbuffé och kaffe och kaka. Om du vill skickar vi veckans lunch till din e-post.   Se aktuell meny.

À la carte

Utgångspunkten för vår meny är alltid kärleken till och respekten för råvaran. Att nyttja det som växer omkring oss och följa årstidernas gång och utveckling. Det är därför så mycket som möjligt av det vi serverar plockas på gårdar omkring oss och en hel del från vår nya odlingsträdgård på taket ovanpå köket. Djurhållningen och förädlingen av köttet och framtidens fiskebestånd är något vi alltid tänker på när vi skriver våra menyer. Menyerna ändras när det gamla slutar växa och det nya kommer upp.

 Se exempel på meny.

Sällskapsmeny

En rundtur på Bjrehalvön avrundas bäst med lunch hos vackra Hovs Hallar.Våra bussmenyer gäller från 20 personer – med en gemensam meny och nota för alla gäster . Bokar gör du enklast genom att ringa oss på 0431-44 83 70. Till samtliga rätter ingår mineralvatten eller lättöl, sallad, bröd, kaffe & kaka.. Se exempel på meny.

Bröllop och andra kalas

Vi hjälper mer än gärna till att arrangera bröllops- eller andra festmåltider; dop, födelsedagar, konfirmation och alla andra tillfällen som ni vill fira. Borden dukas med vita linnedukar, välputsade glas och fantastisk mat.Vi tar emot beställningar för sällskap om minst 15 personer. Menyerna ändras efter säsong och därför ber vi er kontakta oss för menyförslag till er högtid.

Se exempel på meny.

Hänt se'n sist

Här på Hovs Hallar är det alltid något på gång. Vi bygger om och vi bygger nytt. Vi möblerar om i såväl restaurang och rum. Liksom i våra menyer. Dessutom har vi många olika evenemang – en del året runt, andra bara vid särskilda högtider. Klicka här för att se alla våra evenemang och nyheter.

Guidade utflykter på Bjärehalvön

Bjärehalvön i nordvästra Skåne har allt. Mötet mellan havet och Hallandsås skänker ständiga skönhetsupplevelser. Mat och kultur skapar njutningar av annat slag. Här finner du allt från ett mångtusenårigt landskap, det magiska Hovs Hallar – inspelningsplats för Ingemar Bergmans film “Det sjunde inseglet.” – till den hemliga platsen där John F Kennedy träffade sin svenska flickvän. Läs mer om alla utflykter på Bjäre.

Prenumerera på Hovs Hallars lunchmeny!

Gå med i vår lunchklubb. Få dagens meny i din e-post.

Välkommen till lunchen på Hovs Hallar!

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!