Med solnedgång till efterrätt

Ett bord står och väntar vid Hallandsåsens sista utpost. Här serveras havets och traktens olika läckerheter med grönsaker från egna odlingar. Varje dag serverar vi en smaklig lunch till smakligt pris, både före enstaka gäster som bussällskap. På kvällarna tar våra kockar ut svängarna lite till och vill du slå riktigt på stort låter du oss arrangera ett alldeles särskilt kalas.

 

Dagens lunch

Varje vardag serverar vi lunch mellan klockan 11.30 – 14.30. På lördag och söndag serveras lunchen mellan klockan 12.00 – 15.00 och inkluderar dagens soppa, salladsbuffé och kaffe och kaka.

Kvällens meny

Varje dag komponerar vår köksmästare en meny för aftonen, baserad på de bästa råvaror som Bjäre och säsongen bjuder. Självklart finns det flera alternativ för våra yngre gäster.

 

À la carte

Utgångspunkten för vår meny är alltid respekten för råvaran. Att nyttja det som växer omkring oss och följa årstidernas gång och utveckling. Det är därför så mycket som möjligt av det vi serverar plockas på gårdar omkring oss och från vår nya odlingsträdgård på taket ovanpå köket. Djurhållningen och förädlingen av köttet och framtidens fiskebestånd är något vi alltid tänker på. 

Bröllop och andra kalas

Vi hjälper mer än gärna till att arrangera bröllopsmiddag eller andra festmåltider som t ex dop, födelsedagar och konfirmation. Borden dukas med vita linnedukar, välputsade glas och fantastisk mat. Vi tar emot beställningar för sällskap om minst 15 personer. Menyerna ändras efter säsong och därför ber vi er kontakta oss för menyförslag.

Sällskapsmeny

En rundtur i glatt sällskap på Bjärehalvön avrundas bäst med lunch hos vackra Hovs Hallar.Våra sällskapsmenyer gäller från 20 personer – med en gemensam meny och nota för alla gäster. Bokar gör du enklast genom att ringa oss på 0431-44 83 70. Till samtliga rätter ingår mineralvatten eller lättöl, sallad, bröd, kaffe & kaka.

BOKA BORD PÅ HOVS HALLAR

Ge bort en bit av Hovs Hallar

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. I synnerhet på ett par sköna på Bjäre. Beställ ditt presentkort till Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Ditt presentkort skickas, enligt dina önskemål,  via e-post eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att köpa ditt presentkort.

Guidade utflykter på Bjärehalvön

Bjärehalvön i nordvästra Skåne har allt. Mötet mellan havet och Hallandsås skänker ständiga skönhetsupplevelser. Mat och kultur skapar njutningar av annat slag. Här finner du allt från ett mångtusenårigt landskap, det magiska Hovs Hallar – inspelningsplats för Ingemar Bergmans film “Det sjunde inseglet.” Klicka här för att läsa om vårt vandringspaket.
sv Svenska
X

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!