Naturen som väckarklocka

Havets brus. Fåglarnas sång. Kanske några kor som råmar nere på naturreservatet. På Hotell Hovs Hallar behöver du ingen väckarklocka. Alla våra 65 rum ligger mitt i naturen  med en egen uteplats.  De flesta med utsikt mot havet, med ett vidunderligt panorama. Som gäst hos oss har du tillgång till våra två jacuzzis, en utomhus badtunna samt bastu med utsikt över hav och naturreservat.

Sov gott i våra nya sängar

Under de senaste åren har vi byggt till ett antal nya rum med högsta komfort och alla de tidigare har fått en omfattande ansiktslyftning. Allt för att du ska trivas på ditt rum, både i vaket tillstånd och tillsammans med John Blund.

Varva ner i vår nya lounge

2020 genomgick hotellet omfattande om- och tillbyggnad, där vi bland annat utökade våra umgängesytor med en mysig lounge som kan skryta med ett av världens finaste självspelande piano. En trappa ner finns en lokal med pubkänsla och biljardbord.

Från brakfrukost till bröllopskalas

Vår restaurang bjuder på “go mat och möen mat” från när solen går upp tills den går ner. Varje dag har vi en lunchmeny, en kvällsmeny och en a la carte. Vi tar gärna emot bussällskap och arrangerar fester helt efter dina önskemål.

Konferens på högsta nivå

Vissa av våra modernt utrustade konferensrum är rena “örnnästen” med svindlande utsikt över naturreservat och hav. 

Stilla eller bubblande bad

Hotellet har två gemensamma jacuzzi och en stilla badtunna, alla med utsikt över hav och Hovs Hallars vackra natur. Bröllopssviten är utrustade med en alldeles egen utomhusjacuzzi.

Mitt i naturen

Vårt hotell ligger längst ut på Bjäre, granne med Hovs Hallars naturreservat, dess klippiga branter och naturstigar som går genom marker som människor utnyttjat sedan förhistorisk tid.

 

Vardagslyx

Närheten till havet, det vackra naturreservatet och den lugna atmosfären ger dig nya krafter inför veckan som kommer.

Weekendlyx

Då Torekovs Warmbadhus har flyttat in hos oss kan vi nu erbjuda dig ett härligt paket.

Golfpaket

Hotell Hovs Hallar ligger strategiskt med korta avstånd till samtliga golfbanor.

 

Spapaket

Då Torekovs Warmbadhus har flyttat in hos oss kan vi nu erbjuda dig ett härligt paket.

Ge bort en bit av Hovs Hallar

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. I synnerhet på ett par sköna på Bjäre. Beställ ditt presentkort till Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Ditt presentkort skickas, enligt dina önskemål,  via e-post eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att köpa ditt presentkort.

Guidade utflykter på Bjärehalvön

Bjärehalvön i nordvästra Skåne har allt. Mötet mellan havet och Hallandsås skänker ständiga skönhetsupplevelser. Mat och kultur skapar njutningar av annat slag. Här finner du allt från ett mångtusenårigt landskap, det magiska Hovs Hallar – inspelningsplats för Ingemar Bergmans film “Det sjunde inseglet.” Klicka här för att läsa om vårt vandringspaket.
sv Svenska
X

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!