Hipp, hipp hurra för ett kalas på Hovs Hallar

Det  finns alltid något att fira! Vi har lokalerna för alla era fester, stora som små sällskap. I stora restaurangen med fantastisk utsikt över Kattegatt har vi plats för ca 110 sittande gäster, perfekt för ert bröllop men även för andra arrangemang. Den lite mindre restaurangdelen går att dela av och passar perfekt till sällskapet som är upp till 60 personer, även den med härlig utsikt över havet. Vi på Restaurang och Hotell Hovs Hallar har lång erfarenhet av att skräddarsy bröllop och andra kalas utifrån era egna behov och önskemål. Vi tar hand om allt ifrån en sittning för två i naturen till det stora bröllopet med vänner och familj. Den fantastiska miljön med storslagen utsikt får ni på köpet. Vi hjälper er gärna med menyförslag och  med kontakter för allt vad festen kräver; bröllopskoordinator, fotograf, livemusik, DJ, transporter, blomsterarrangemang med mera. Vi ber att ni respekterar att fyrverkerier och konfetti är ej tillåtet.

BOKA BORD PÅ HOVS HALLAR

Ge bort en bit av Hovs Hallar

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. I synnerhet på ett par sköna på Bjäre. Beställ ditt presentkort till Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Ditt presentkort skickas, enligt dina önskemål,  via e-post eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att köpa ditt presentkort.

Guidade utflykter på Bjärehalvön

Bjärehalvön i nordvästra Skåne har allt. Mötet mellan havet och Hallandsås skänker ständiga skönhetsupplevelser. Mat och kultur skapar njutningar av annat slag. Här finner du allt från ett mångtusenårigt landskap, det magiska Hovs Hallar – inspelningsplats för Ingemar Bergmans film “Det sjunde inseglet.” Klicka här för att läsa om vårt vandringspaket.
sv Svenska
X

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!