I'm singing in the rain

När det regnar kan det ta emot och kännas lite besvärligt att bege sig ut. Jag vill minska detta hinder för alla och göra det möjligt att njuta även om det regnar.

Jag heter Malin Carlberg och det är jag som står bakom Dry by Design. Som ihärdig cyklist och mamma till två barn saknade  jag en regnkappa som var både snygg och praktisk när det regnade men som jag kunde lätt kunde stoppa undan när solen tittade fram.  Eftersom jag inte kunde hitta någon, varken i affärer eller på nätet, började jag skissa på en egen modell. Skisserna blev till prover som jag sydde själv och testade på vänner och bekanta. Stärkt av deras positiva reaktioner grävde jag djupt i hushållskassan och lät sy upp ”riktiga” prover i en syfabrik och efter många turer fram och tillbaka för att få det exakt som jag ville ha det, lanserar jag nu mitt första regnplagg.

Det är viktigt för mig att kunna minska min miljöpåverkan. Bilen får stå  även vid sämre väderlek. Istället blir det med cykel eller till fots fram och tillbaka till olika aktiviter. På många sätt en skön känsla. Frisk luft, vardagsmotion, minskad miljöpåverkan och mindre kostnad för bränsle till bilen.

Jag hoppas att du också vill ha en bättre regnkappa och ser fram emot din beställning.