Ge bort en bit av paradiset

Ett presentkort till Hovs Hallar är en alltid uppskattad gåva att få. Perfekt till den som redan “har allt” och framför allt inte lika fantasilöst som en Pelargonia eller en ask Mon Cheri.  Välj belopp i beställningsrutan så kommer du till vår “butik” där du kan bestämma om presentkortet ska skickas direkt till mottagaren eller om de vill se den glada minen när du överlämnar den själv.

Värdepapper för verkliga vänner

Presentkort till Hovs Hallar är båda enkla att ge och uppskattade att få. Beställ ditt presentkort till Hotell Hovs Hallar vid Båstad. Ditt presentkort skickas via e-mail eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att köpa.

Lördag hela veckan lång

Egentligen behöver det inte ens vara helg för att du ska vara värd några dagar på Hovs Hallar.  Enda skillnaden är att det är lite billigare på vardagar än på helger vilket väl inte är så dumt. Läs mer om vårt Vardagspaket här.

 

 

 

Säsong för skaldjur

På Hovs Hallar anpassar vi restaurangens meny efter säsong. När skaldjuren i havet utanför är precis perfekta bjuder vi in till överdådiga skaldjursbuffé med lämpliga viner till (gott alkoholfritt har vi också). Vill du veta när nästa skaldjursafton är, titta i vår eventkalender.

 

 

 

Varje dag en bröllopsdag

Varför bara fira bröllopsdag en gång om året? Eller födelsedag eller andra bemärkelsedagar? Förresten – kan man inte bara fira att det är helg. Till exempel med vårt lyxiga Weekendpaket. Vad det innehåller kan du läs mer om här.

 

Golf året runt

Få regioner har samma golftraditioner och Bjärehalvön är av många ansett som Sveriges ”golfmekka”. Inom nära avstånd till Hovs Hallar ryms ett 10-tal golfbanor, flera av dem öppna året runt.  Vill du boka ett golfpaket, klicka här.

Mycket present för pengarna

Om du vill ge en present som smakar betdligt mer än vad den kostar, rekommenderar vi en picknick-korg som tillsammans med den obetalbara utsikten får mottagaren att känna sig som hen ägde hela världen för en stund.

 

1 + 15 =

Ge bort en bit av Hovs Hallar

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. I synnerhet på ett par sköna på Bjäre. Beställ ditt presentkort till Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Ditt presentkort skickas, enligt dina önskemål,  via e-post eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att beställa presentkort.

Mer äventyr på Bjäre

Vill du veta mer om fler äventyrs- och motionsmöjligheter på Bjärehalvön, till exempel om sommarrodel i Kungsbyggets Äventyspark eller minigolf i Torekov , klicka här.

Prenumerera på Hovs Hallars lunchmeny!

Gå med i vår lunchklubb. Få dagens meny i din e-post.

Välkommen till lunchen på Hovs Hallar!

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!