Tre över par till närmaste golfbana

Sugen på att lufta klubborna ute på havsnära, kuperade slätter? Här på Bjärehalvöns klassiska golfmark väntar hissnande vyer och fantasifulla slag.Bjärehalvön är känt för sina många och vackra golfbanor. Närheten till Båstad och Torekov gör att golfbanorna är välbesökta och välvårdade året om. Hotell Hovs Hallar ligger strategiskt med korta avstånd till samtliga golfbanor. 

Vi bokar – du spelar

Tillsammans med våra lokala golfklubbar erbjuder vi ett lyxigt aktivitetspaket i golfens tecken. Boka idag så hjälper vi dig med greenfee på de flesta banor. Läs mer om golfbanorna på Bjäre på vår golfkarta.

Mjuka upp stela muskler

Vi har en traditionell bastu med härligt utsikt över Laholmsbukten och Kattegatt, två jaccuzzipooler och en badtunna som ni har fri tillgång till under er vistelse hos oss.

Fira dagens runda

I vårt Golfpaket ingår en trerätters middag på ankomstkvällenoch en tvårätters middag dagen därpå. Självklart ingår vår stora frukostbuffé. Läs mer om vår restaurang.

Seaside golf

Ett golfpaket med ankomst måndag–söndag. Tillsammans med våra lokala golfklubbar erbjuder vi ett lyxigt aktivitetspaket i golfens tecken.

Pris från 1.795 kr per person i dubbelrum inklusive greenfee.

Unna dig en extra natt

Lägg till en extra natt i samband med ditt paket för endast 995 kr inkl frukost i dubbelrum mot land, i dubbelrum med havsutsikt +300 kr. Gäller endast i mån av plats och gå ej att kombinera med andra erbjudanden än våra paket. Läs om våra hotellrum.

Seaside golf

Ett golfpaket med ankomst måndag–söndag. Tillsammans med våra lokala golfklubbar erbjuder vi ett lyxigt aktivitetspaket i golfens tecken.

Pris från 1.795 kr per person i dubbelrum inklusive greenfee.

Golfpaket med Sönnertorps GK

Sönnertorp är en fullängds tolvhålsbana av medelsvår karaktär med en öppen landskapsstruktur. Banan är slopad och öppnades 2001 och ger både den avancerade spelaren och nybörjaren en utmaning. Alla är välkomna oavsett handicap, endast en i bollen behöver ha officiellt handicap 36. 

I paketet ingår en dagsgreenfee, en trerättersmiddag och övernattning med frukostbuffé.

  • 1 495 per person med del i dubbelrum.
  • 1 795 kronor enkelrum.

 

Boka en härlig golfweekend

Ge bort en bit av Hovs Hallar

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. I synnerhet på ett par sköna på Bjäre. Beställ ditt presentkort till Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Ditt presentkort skickas, enligt dina önskemål,  via e-post eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att beställa presentkort.

Hänt se'n sist

Här på Hovs Hallar är det alltid något på gång. Vi bygger om och vi bygger nytt. Vi möblerar om i såväl restaurang och rum. Liksom i våra menyer. Dessutom har vi många olika evenemang – en del året runt, andra bara vid särskilda högtider. Klicka här för att se alla våra evenemang och nyheter.

Prenumerera på Hovs Hallars lunchmeny!

Gå med i vår lunchklubb. Få dagens meny i din e-post.

Välkommen till lunchen på Hovs Hallar!

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!