Morgondoppet väntar

På Bjäre är det i första hand fina, långsträckta sandstränder med långgrunt vatten som radar upp sig. Men det finns även en del klippbad för er som fördrar en varm klipphäll , t.ex. vid Hovs hallar, Kattvik och på fantastiska Hallands Väderö, och insjöbad i Västersjön. Och vill ni bada i bassäng finns det ett antal friluftsbad.

Pröva er fram och se var ni hittar er favoritstrand. På Upplev Bjäre finns förstås information om alla stränder och badplatser som finns längs med Bjärehalvöns kust. Där framgår det också lite kortfattat vilken typ av service som finns i anslutning till de olika badplatserna. Vill du ha information om badtemperaturer och vattenkvalitet hittar du det på badplatsen.folkhalsomyndigheten.se

Kvällsdopp i Kattvik

Om man vill bada i lugn och ro, och om man föredrar bad från klippor, är det strandremsan i Kattvik rätt plats. Ryktet säger att den amerikanske skådespelaren Richard Geere badat här en gång.

 

Morgondopp med tradition

Morgonbryggan intar definitivt en topposition i Torekovs sommarliv. Den är ett måste både för besökare och ortsbor. Bryggan har faktiskt funnits sedan 1800-talet, dock med avbrott efter julstormen 1902 då stormen tog bryggan och den stora vågbrytaren. Glöm inte att ha på dig väl ingången badrock för att se ut som en riktig habitué.

Aktuella badtemperaturer

Uppfriskande, badbart, helt okey eller medelhav. Varje årstid bhuder på sin egen badupplevelse. Vill du veta hur varmt – eller kallt – det är vid de olika baden på Bjäre kan du besöka Bjärekrafts sida med badtemperatur.

Klippbad i Hovs Hallar

För den som gillar att snorkla och bada från klippor är Hovs Hallar ett spännande ställe. Här går det att göra hisnande hopp för den som vågar. Följ stigarna från parkeringen ner mot havet. Rekommenderas inte för småbarnsfamiljen.

Barnvänligt på Malen

Malenbadet har en lek- och plaskbassäng för de små barnen med bl.a. rutschkanor och bubbelfontäner, men även en undervisningsbassäng, en stor vattenrutschkana och en 50-meters bassäng med härligt salt havsvatten.

 

Plask för fyrfota vänner

Eskilstorps Strand är en ca två kilometer lång sandstrand vid Laholmsbukten. Den sträcker sig från Stensåns mynning och norr ut mot Laholms kommun där den övergår i Skummeslövs strand. De första 150 m från Stensån är hundbad. Klicka här för fler hundbadplatser

 

Ge bort en bit av Hovs Hallar

Presentkort är enkla att ge och trevliga att få. I synnerhet på ett par sköna på Bjäre. Beställ ditt presentkort till Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Ditt presentkort skickas, enligt dina önskemål,  via e-post eller som ett vackert gåvobevis i kuvert. Du väljer leveransadress i kassan. Klicka här för att beställa presentkort.

Hänt se'n sist

Här på Hovs Hallar är det alltid något på gång. Vi bygger om och vi bygger nytt. Vi möblerar om i såväl restaurang och rum. Liksom i våra menyer. Dessutom har vi många olika evenemang – en del året runt, andra bara vid särskilda högtider. Klicka här för att se alla våra evenemang och nyheter.

Prenumerera på Hovs Hallars lunchmeny!

Gå med i vår lunchklubb. Få dagens meny i din e-post.

Välkommen till lunchen på Hovs Hallar!

Boka bord.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!